The Minigolf Experience

Glöm trälådor och sliten bangolf
- Swing är den riktiga minigolfens hem.
Våra banor är tävlingsklassade och utformade av proffs
för största möjliga spelglädje och spänning.

BOKA NU

Vi berättar minigolfens historia

Världsmästare tar nya trenden till Sverige

"Nu hakar vi på den internationella minigolfboomen här i Sverige och jag tror på en stark utveckling de närmaste åren. Swing ska ge besökare en förflyttning i tiden där 30-talet ligger i centrum. Det går utmärkt att spela festklädd och t.o.m. i högklackat – även om man kanske vill sparka av sig dem om man vill utmana mig, berättar Hans Olofsson, som är flerfaldig världsmästare i minigolf och grundare av Swing by Golfbaren".

Läs mer >
Världsmästare tar nya trenden till Sverige

Swingas tillbaka till förbudstiden

Det är inte för ingenting som hela vår själ andas den amerikanska förbudstiden. På 1930-talet exploderade minigolfen fram som en rörelse - inte minst i gränder och på skyskrapornas tak i New York. Samtidigt blev alkohol helt förbudet och den mytomspunna speakeasy-eran med hemliga barer växte fram.

Swingas tillbaka till förbudstiden

Vår ledstjärna: Mary

Mary Pickford var inte bara Hollywoods största älskling och stumfilmsskådespelerska under 1920-1930-talet. Hon var också helt tokig i minigolf! Så pass att hon öppnade en egen minigolfbana år 1930 tillsammans med sin man Douglas Fairbanks. Klart vi har namngett vår speakeasybar & Chambre Séparée "Mary Pickfords office" efter henne. Har ni inte besökt detta hemliga rum ännu? Boka vår combo "Mary Pickford's choice".

Jag vill boka combon >
Vår ledstjärna: Mary

Briljera på banan!

Vi lär dig att putta som en riktig minigolfmästare och inte som ett bandyproffs ;). Vi har samlat alla våra värdefulla tips i ett gäng instruktionsvideos med allt från hur du psykar dina motståndare som bäst till hur du väljer rätt klubba - så att du ska kunna briljera på nästa kick-off, AW eller kompishäng på Swing. Klicka på länken nedan för att se våra filmer.

Jag vill briljera >
Briljera på banan!

MINIGOLF = 150 kr

Kom och upplev minigolf på riktigt med
New Yorks gränder och skyskrapor som kuliss.

Boka nu
Avbryt bokning

Boka

Sugen på en runda minigolf eller middag, eller kanske både och? Det är här du bokar vad du vill göra och när. Minigolf kostar 150 kr och då ingår garderob.

Bordsbokning är endast möjlig i vår à la carte matsal. Önskar ni istället något från barmenyn? Sväng förbi och häng i vår Back alley bar, här behöver du inte boka.

Bokningar kan göras senast en timme innan önskad tid.

Avbryt bokning

Boka The Minigolf Experience

Vad roligt att du och ditt gäng vill ära oss med ett besök! Vi vill att ni ska få en riktig pangkväll, därför kontaktar vi gärna dig och stämmer av alla detaljer. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar

* Fält markerade med en stjärna är obligatoriska