VI BERÄTTAR MINIGOLFENS HISTORIA

Glöm trälådor och sliten bangolf
- Swing är den riktiga minigolfens hem.
Våra banor är tävlingsklassade och utformade av proffs
för största möjliga spelglädje och spänning.

.
VÄRLDSMÄSTARE
TAR NYA TRENDEN TILL SVERIGE

”Nu hakar vi på den internationella minigolfboomen här i Sverige och jag tror på en stark utveckling de närmaste åren. Swing ska ge besökare en förflyttning i tiden där 30-talet ligger i centrum. Det går utmärkt att spela festklädd och t.o.m. i högklackat – även om man kanske vill sparka av sig dem om man vill utmana mig, berättar Hans Olofsson, som är flerfaldig världsmästare i minigolf och grundare av Swing by Golfbaren”.

SWINGAS TILLBAKA
TILL FÖRBUDSTIDEN

Det är inte för ingenting som hela vår själ andas den amerikanska förbudstiden. På 1930-talet exploderade minigolfen fram som en rörelse – inte minst i gränder och på skyskrapornas tak i New York. Samtidigt blev alkohol helt förbudet och den mytomspunna speakeasy-eran med hemliga barer växte fram.

.
.
VÅR LEDSTJÄRNA: MARY

Mary Pickford var inte bara Hollywoods största älskling och stumfilmsskådespelerska under 1920-1930-talet. Hon var också helt tokig i minigolf! Så pass att hon öppnade en egen minigolfbana år 1930 tillsammans med sin man Douglas Fairbanks. Klart vi har namngett vår speakeasybar & Chambre Séparée ”Mary Pickfords office” efter henne. Har ni inte besökt detta hemliga rum ännu? Boka vår combo ”Mary Pickford’s choice”.

BRILJERA PÅ BANAN!

Vi lär dig att putta som en riktig minigolfmästare och inte som ett bandyproffs ;). För praktiska tips om hur du psykar dina motståndare som bäst, till hur du väljer rätt klubba för att briljera på nästa kick-off, AW eller kompishäng på Swing – titta gärna på instruktionsfilmen.

Spela videoklipp

KOM OCH UPPLEV MINIGOLF PÅ RIKTIGT MED
NEW YORKS GRÄNDER OCH SKYSKRAPOR SOM KULISS.

Hur Swing hanterar Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer och riktlinjer och har förstärkt våra interna hygienrutiner för personalen och vi jobbar inte om vi uppvisar minsta sjukdomssymptom. Vi förväntar oss samma agerande av våra gäster och ber om förståelse och respekt för detta.

Minigolf är en social aktivitet som samtidigt möjliggör att hålla visst avstånd. Alla gäster får låna en egen klubba och boll, vi desinficerar sedan klubbor och bollar mellan varje spelare, har glesare placering av bord och tillåter 1 sällskap per bana för att förhindra större folksamlingar och underlätta att hålla lagom avstånd. Förtäring av mat och dryck skall i första hand ske sittandes vid bord. Handsprit finns runt om i lokalen och vid varje bord i matsalen.

Vi har markeringar och påminnelser om avstånd runt om i lokalen som vi ber alla våra gäster att ta hänsyn till samtidigt som vår personal aktivt agerar i frågan vid behov. Det finns även möjlighet att både beställa/betala din dryck och mat från vår barmeny med er telefon på plats, detta för att minska den mänskliga fysiska kontakten.

Vill ni äta i vår matsal så är det antingen à la carte från vår meny eller vår trerätters sharing-middag som vi erbjuder sällskap på över 10 personer. Då serveras en mix av säsongens kött, fisk, sallader och tillbehör på större fat som man tillsammans med sina närmsta bordsgrannar plockar ifrån med sina egna bestick. Denna middagen kostar 450 kr per person.

Vill ni äta från barmenyn så bokar vi inga bord, här är det drop in. Ni beställer dryck och mat bekvämt från ert bord via er mobiltelefon och sen är det bara att vänta på att bli serverade. Det går annars bra att beställa från baren.