The Minigolf Christmas Experience

Under perioden 28/11-22/12 gäller Swings Christmas
Experience som är baserad på konceptet
Christmas = Caring = Sharing

Julfest på Swing!

Ta julfesten till nya höjder på Swing. Glöm allt du vet om traditionella julbord, det här är något helt annat! Ett unikt sharing julbord i äkta 30-tals anda som passar som bäst ihop med en runda minigolf. Ett julbord som är perfekt för alla – den årliga familjeträffen, företagsfest eller middagen med vänner. Är du en stor grupp? Vi kan hantera julmiddagen eller varför inte hela julfesten för upp till 144 personer!

Platserna är snart slut! Det finns lediga platser: 2/12, 9/12, 13/12 och 16/12. Gör en förfrågan på den combon och det datum som passar er eller maila till boka@swingbygolfbaren.se.

Swing Christmas Party

4-72 personer

Not your ordinary Julbord. This is The Minigolf Christmas Experience!

Vad sägs om en amerikansk inspirerad sharing-meny som flirtar med våra klassiska svenska julsmaker? Maten serveras i form av delade rätter som ni njuter av tillsammans och sträcker sig från allt från kallskuret till mumsiga desserter. Höj stämningen ytterligare med en rejäl minigolfdrabbning!

  • Julig välkomstdryck
  • Trerätters sharing-julmiddag
  • Minigolf med spelvärd & tävlingsarrangemang

Pris 695 kr/per person

(630 kr exkl. moms)

Gör en förfrågan

Christmas Sharing Dinner

4-72 personer

Strössla lite 30-talets charm över julfesten med en sharing-middag på Swing.

Här serveras ni en tre-rätters middag i form av delade rätter med smaker av det bästa från Amerika blandat med våra klassiska svenska julsmaker. En social julmiddag i äkta 30-tals anda. Ta dina bästisar, släktingar eller hela gänget från jobbet och njut av allt från kallskuret till mumsiga desserter. En julmiddag med Schwung!

  • Julig välkomstdryck
  • Trerätters sharing-julmiddag

Pris 495 kr/per person

(442 kr exkl. moms)

Gör en förfrågan

Christmas Living Room

24-48 personer

Vill ni skippa den sittande julmiddagen och vara för er själva en stund?

Smyg ner i ägarens lyxigt inredda vardagsrum där en dold oas väntar bara för er. Vad sägs om specialutformade banor med ett unikt spelupplägg och egen privat spelvärd? Dessutom serveras ni utvalda rätter att dela på som gör måltiden till en extra social upplevelse.

  • Välkomstbubbel & nötter
  • Minigolf med spelvärd & tävlingsarrangemang
  • 6 privata banor
  • Delade rätter (pizzaslices och charkuterier med tillbehör)

Pris 545 kr/per person

(497 kr exkl. moms)

Gör en förfrågan
Avbryt bokning

Boka

Sugen på en runda minigolf eller middag, eller kanske både och? Det är här du bokar vad du vill göra och när. Minigolf kostar 150 kr och då ingår garderob.

Bordsbokning är endast möjlig i vår à la carte matsal. Önskar ni istället något från barmenyn? Sväng förbi och häng i vår Back alley bar, här behöver du inte boka.

Bokningar kan göras senast en timme innan önskad tid.

Avbryt bokning

Boka The Minigolf Experience

Vad roligt att du och ditt gäng vill ära oss med ett besök! Vi vill att ni ska få en riktig pangkväll, därför kontaktar vi gärna dig och stämmer av alla detaljer. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar

* Fält markerade med en stjärna är obligatoriska