Frequently asked questions

Vi vet att det kan vara svårt att få till den där företagsfesten, kick offen, kompisträffen eller bara den spontana rundan. Här har vi samlat våra vanligaste frågor och svar för att hjälpa er på traven. Hittar du inte det du söker? Maila eller ring oss så hjälper vi dig gärna.

FAQ

Oj vad kul med minigolf, hur många hål spelar man hos er?

Visst är det roligt! Vi har 12-hål på vår ordinarie bana och vill man köra 18-hål har vi ytterligare 6 hål i vårt hemliga vardagsrum en trappa ned.

Vi vill gärna spela nere i "The Living Room", hur gör vi då?

Prata med personalen på plats eller boka vår roliga Living room combo.

Hur lång tid tar det att spela minigolf?

En runda kan ta allt mellan 30min-1,5h beroende på hur mycket folk som är på banan och hur många spikar ni slår men räkna med ca 1h.

Måste man boka för att komma till Swing?

Nej då, det går lika bra att droppa förbi på en spontan runda eller bara ta ett glas av din favoritdryck i baren.

Men om jag vill boka, hur gör jag då?

För sällskap upp till 10 personer så kan ni boka på hemsidan under fliken ”BOKA”. Glöm inte att trycka på det lilla plustecknet för att se våra lediga tider. Är ni en större grupp mailar ni boka@swingbygolfbaren.se.

Alla är sjuka! Hur avbokar jag min tid?

Ring oss eller släng iväg ett mail så ordnar vi det!

Vad kostar det att spela minigolf?

Har ni stenkoll på minigolf och känner att ni klarar allt själv – toppen! Då kostar det 150kr per person. Vill ni höja upplevelsen eller bara stärka teamkänslan och få hjälp av ett proffs som hjälper er med regler, lagindelning, tips och trix och som dessutom kör en prisutdelning i slutet så kostar det 250kr per person. Detta rekommenderas till alla grupper över 15 personer.

Jag vill ha revansch, får man spela igen och vad kostar det?

Självklart, andra rundan kostar bara 70kr. Passa på att slå månadens rekord vettja!

Vi skulle gärna äta också, kan man göra det hos er?

Självklart! Inte för att skryta men vi har nog stans bästa käk. Tror du oss inte så kom hit och testa. Om ni är ett sällskap på upp till tio personer kan ni boka bord i vår matsal och beställa från vår A la cartemeny. Är ni över tio personer har vi en sharingmeny som gäller för större grupper. Känner ni er spontana så går det lika bra att äta i vår Back Alley bar där vi har en lite mer avslappnad barmeny. Där bokar vi inte bord utan det är bara att droppa förbi när ni vill.

Vänta nu, vad är en sharingmeny?

Sharingmeny är vad vi valt att kalla vår meny för sällskap över tio personer. Våra kockar väljer ut de bästa råvarorna för säsongen och sätter ihop en två eller trerättersmeny som ni blir serverade till bords. Lite som en buffé på ens egna bord fast ändå inte alls en buffé, utan sharing. Maten kommer ut i omgångar till ert bord och ni plockar och äter tillsammans. Eller som vi valt att kalla det – social dining!

Okej, det låter helt fantastiskt! Om vi då är en stor grupp som både vill äta och spela, hur gör vi då?

Då spanar ni in fliken ”COMBOS” där vi har satt ihop ett gäng härliga paket för att underlätta det för er. Där ser ni tydligt hur många personer de gäller för samt pris och innehåll!

Men jag har redan kikat där och hittar ingenting som passar, kan ni lösa en specialare?

Ja självklart! Maila boka@swingbygolfbaren.se så snackar vi ihop oss. Vi är inte omöjliga och kan lösa det mesta!

Vårt företag bjuder bara på två enheter denna kväll, går det att lösa något snyggt med drinkbiljetter så vi enkelt kan hålla reda på vad alla dricker?

Yes box! Vi har drinkbiljetter som gäller antingen för allt i sortimentet eller enbart öl/vin/ cider och alkoholfritt. Våra biljetter har inget förbestämt värde utan ni debiteras bara för det ni dricker enligt vår meny. Dvs. väljer ni att lösa in biljetten mot ett glas vin så läggs det priset på notan då det är vad ett glas kostar hos oss. De biljetter som inte löses in i baren blir ni självklart inte debiterade för.

Nu har vi äntligen bokat in ett event hos er men är lite osäkra på hur många vi blir, vad har ni för avbokningsregler?

För att slippa stå med 40 färdiglagade rätter som vi måste slänga vilket är dåligt både för miljö och plånbok så kan ni avboka mat senast 4 dagar innan ert besök. Minigolf med spelvärd avbokas senast 48h innan. Om ni bokat minigolf på egen hand så ring eller maila oss någon dag innan med din avbokning.

Väl på plats, kan man hänga av sig någonstans då eller måste man släpa på jackan hela rundan?

Nej då, vi har en bemannad och kostnadsfri garderob. Under vinterhalvåret får vi in många stora fluffiga jackor så det kan bli lite ont om plats. Lämna därför gärna gitarrfodralet och största resväskan hemma.

Kan vi betala med kontanter hos er?

Både för er och vår säkerhet har vi valt att vara helt kontantfria, så slå inte sönder spargrisen i onödan innan ni kommer. Vi tar VISA, Mastercard och American Express.

Om vi är ett företag som vill betala med faktura, får vi det?

Ja, det kan gå bra, men notera då att vi har en fakturagräns på minst 10 000kr samt 10 dagars betalningsvillkor. Önskar ni betala med faktura måste detta anmälas innan Ert besök och även godkännas från vår sida.

Men du, utrustning, kläder och sånt? Hur gör vi med det?

Alla minigolftillbehör såsom klubba, boll och scorekort finns på plats så du behöver inte ta med järnsjuan denna gång. På Swing gillar vi olikheter så kom precis som du är och spela! Men vi tycker alltid det är roligt när man följer vårt tema; förbudstid, 30-tal, speakeasy och Gatsby.

Hmm, till sist - jag känner igen namnet Golfbaren, finns det flera?

Jo men visst! Under vår och sommar finns vi både i Aspudden och Kristineberg. Den bereste kan också hitta oss i Göteborg i Kungsparken. Klicka dig in på www.golfbaren.se för att läsa mer!

Avbryt bokning

Boka

Sugen på en runda minigolf eller middag, eller kanske både och? Det är här du bokar vad du vill göra och när. Minigolf kostar 150 kr och då ingår garderob.

Bordsbokning är endast möjlig i vår à la carte matsal. Önskar ni istället något från barmenyn? Sväng förbi och häng i vår Back alley bar, här behöver du inte boka.

Bokningar kan göras senast en timme innan önskad tid.

Avbryt bokning

Boka The Minigolf Experience

Vad roligt att du och ditt gäng vill ära oss med ett besök! Vi vill att ni ska få en riktig pangkväll, därför kontaktar vi gärna dig och stämmer av alla detaljer. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar

* Fält markerade med en stjärna är obligatoriska