Make a night of it

Beroende på tycke och smak är Swing din nördiga minigolfkompis, coola bartender eller dedikerade kock. Eller allt på samma gång! Vi har flera festliga combos med minigolf, mat och dryck för en minnesvärd helkväll.

27/11-22/12 gäller enbart våra julbords-combos samt
"The Living Room". Våra julbords-combos hittar du under fliken "Julbord".

A combo coming up!

Oavsett om det handlar om en kickoff, after work eller möhippa, konferens, släktkalas eller en pirrig dejt är Swing med på noterna. Vi kan ordna alla typer av minigolfupplevelser för små och stora sällskap. För att göra det enkelt för er har vi satt ihop ett gäng combos. Ingen som känns helt rätt? Hör av er så skräddarsyr vi något som passar just ert sällskap.

Notera att varje paket har ett minimum-antal, vilket är det minsta vi debiterar för, för respektive paket.

Back Alley Saturdays!

1-72 personer

Gäller på lördagar mellan kl 12-16!

Unlimited minigolf!
Passa på att beställa en pizza till minigolfen & självfallet har vi även baren öppen med goda sharing-cocktails och annat spännande.

Våga väck minigolfnörden i dig, samla ihop vännerna eller familjen och kom förbi på en rolig och avslappnad lördagsaktivitet.

Hur mycket minigolf pallar du?


(80:- för barn under 12 år tillsammans med betalande vuxen)

Pris 150 kr/per person

Gör en förfrågan

A 30's classic

10-72 personer

Strössla lite 30-talscharm över tillvaron med en sittande sharingmiddag i en miljö inspirerad av förbudstidens Amerika – och glamouren som pyrde under ytan. Höj stämningen ytterligare med en elegant uppvisning på minigolfbanan! En combo som passar lika bra för möhippan som släktkalaset och företagsfesten.

Vill ni sätta extra guldkant på er kväll? Lägg till 200:- & boka vår premiummeny. Hör av dig till: boka@swingbygolfbaren.se för att veta mer.

 • Minigolf med instruktör & tävlingsarrangemang
 • Sharingmiddag i vår matsal

Pris 595 kr/per person

(545 kr exkl. moms)

Gör en förfrågan

Mary Pickford's choice

10-24 personer

Swinga som filmstjärnan Mary Pickford – Hollywoods största älskling under 1920- och 30-talet. Smyg in och avnjut ett glas välkomstbubbel i hennes privata kontor, slå er ner i vår fina matsal och spisa en sharingmiddag och dominera på minigolfbanan med egen spelvärd.

Vill ni sätta extra guldkant på er kväll? Lägg till 200:- & boka vår premiummeny. Hör av dig till: boka@swingbygolfbaren.se för att veta mer.

 • Minigolf med instruktör & tävlingsarrangemang
 • Sharingmiddag i vår matsal
 • 1 glas bubbel i Marys office

Pris från 745 kr/per person

(664 kr exkl. moms)

Gör en förfrågan

Lunch and play

20-72 personer

Skippa matlådan och gör lunchen till allt annat än medioker med hjälp av boll och klubba, svängig stämning och mat från kreativa kockar. Ta med bästisarna eller hela gänget på jobbet och låt slaget börja! Lunchen avser endast grupper på över 20 personer som har förbokat.

(gäller vardagar mellan 12-15)
Sugen på både lunch och konferens? Hör av dig så fixar vi något bra!

 • Minigolf med instruktör & tävlingsarrangemang
 • Lunch, kaffe & liten dessert

Pris 395 kr/per person

(365 kr exkl. moms)

Gör en förfrågan

Back alley rumble

10-72 personer

Rumla runt i en upplevelse du sent ska glömma. Skåla med välkomstbubbel, briljera på banan och få listiga speltips av våra spelvärdar som peppar och coachar. Toppa det hela med grymma pizzaslices från vår uppskattade street food-meny som serveras på banan - passar perfekt för grupper som är ute efter något lättare. Hörde vi en skål också? Receptet på en pangkväll med schwung!

 • Minigolf med instruktör & tävlingsarrangemang
 • 1 glas välkomstbubbel & nötter
 • Delade rätter (olika pizzaslices ute på banan)

Pris 495 kr/per person

(450 kr exkl. moms)

Gör en förfrågan

The living room

24-48 personer

Smyg ner i ägarens lyxigt inredda vardagsrum där en dold oas väntar bara för er. Vad sägs om specialutformade banor med ett unikt spelupplägg och egen privat spelvärd? Dessutom serveras ni utvalda rätter att dela på som gör måltiden till en extra social upplevelse.

 • Minigolf med instruktör & tävlingsarrangemang
 • 6 privata banor och specialtävling
 • Delade rätter (olika pizzaslices samt charkuterier med tillbehör)
 • 1 glas välkomstbubbel & nötter

Pris från 545 kr/per person

(497 kr exkl. moms)

Gör en förfrågan

Celebrate like Gatsby!

25-72 personer

A little party never killed nobody!

Fira din möhippa, födelsedag, svensexa eller bara att livet är underbart. Och vilket sätt är väl bättre än att fira det som Gatsby? Då glamouren var glammigare, byggnaderna var högre, festerna var större, moralen var lösare och cocktailsen var tjusigare. Vad mer kan man egentligen önska sig av en pangkväll?

Maila till: boka@swingbygolfbaren.se för mer information.

Gör en förfrågan

Konferenser och möten

Vi kan hjälpa er arrangera spännande möten för 2-150 personer.
Vår unika lokal med flera olika rum och naturliga indelningar
främjar kreativitet och socialt utbyte i små och stora grupper.
Besök oss gärna på plats för att titta närmare så skräddarsyr vi just er lösning!

Nedan hittar ni några förslag på upplägg:

mary-pickford-office

Kreativt möte!

Hyr ditt eget kontor en hel eller halvdag! Behöver du lite arbetsro, hålla möten eller intervjuer? Då är Mary Pickford´s Office perfekt! Detta är det optimala rummet för den lilla gruppen på 2-25 personer, som exempelvis vill ha avdelnings- lednings- eller styrelsemöte.

Gör förfrågan
the-living-room

Konferens 2-60 pers

Hyr vår ägares unikt inredda vardagsrum som lämpar sig väl för möten, konferenser och events. Detta är det optimala rummet för lednings- eller styrelsemötet men också för den lite större gruppen. Här finns tillgång till projektor och ca 30 sittplatser. Rummet kan hyras både halv- och heldag!

Gör förfrågan
matsal

Konferens 20-80 pers

Är ni en större grupp?
Vår matsal lämpar sig väl för enklare konferenser, möten och föreläsningar i lite större grupper. I vår matsal sitter man vid stora bord för 6-8 personer, det finns även en mindre scen med ljudanläggning samt projektor för presentationer.

Gör förfrågan
Ladda ner och läs i lugn och ro
download file icon

Skräddarsy din egen bokning

Till bokningsförfrågan
Avbryt bokning

Boka

Sugen på en runda minigolf eller middag, eller kanske både och? Det är här du bokar vad du vill göra och när. Minigolf kostar 150 kr och då ingår garderob.

Bordsbokning är endast möjlig i vår à la carte matsal. Önskar ni istället något från barmenyn? Sväng förbi och häng i vår Back alley bar, här behöver du inte boka.

Bokningar kan göras senast en timme innan önskad tid.

Avbryt bokning

Boka The Minigolf Experience

Vad roligt att du och ditt gäng vill ära oss med ett besök! Vi vill att ni ska få en riktig pangkväll, därför kontaktar vi gärna dig och stämmer av alla detaljer. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar

* Fält markerade med en stjärna är obligatoriska