Champagne Friday's

Kl 17-19 After work at Mrs M’s office

Kl 17-19 After work
at Mrs M’s office

Mrs M provar såklart ny skumpa varje fredag och du är nu inbjuden att joina henne och fira fredagsmys Mrs M style.
Efter en lång arbetsvecka är det enda rätta att bli serverad kyld champagne av Butlers, någon som opponerar sig?
Du köper din gyllene biljett online eller i mån av plats i receptionen på Swing by Golfbaren och får sedan access till Mrs M’s hemliga kontor.
Garanterat den mest fabulösa AW’n i stan!

Fredagar: 20/9, 11/10, 18/10, 25/10, 01/11, 08/11, 15/, 22/11
Pris: 250 kr för 2 glas Champagne.

Kl 19-21 A seat at Mrs M’s table

Kl 19-21 A seat
at Mrs M’s table

Efter att bubblet har worked it’s magic och fått dig att känna dig extra fabulös så är det dags att dinera. Som AW gäst får du förtur till de exklusiva platserna (endast 8 st) vid Mrs M’s middagsbord.
Hon bjuder på en 3-rätters som är speciellt komponerad för att ta fram det bästa hos livets vatten, champagnen.
Serverad av Butlers såklart!

Fredagar: 20/9, 11/10, 18/10, 25/10, 01/11, 08/11, 15/11, 22/11
Pris: 450 kr för 3-rätters middag.

Kl 20-00 Drinks at Mrs M’s livingroom

Kl 20-00 Drinks
at Mrs M’s livingroom

Kl 20 kommer Mrs M att känna sig lite extra generös och bjuda in dig och ditt hangaround ner till sitt livingroom. Som alla stjärnor har hon har fått sin Butler James att bygga henne en alldeles egen champagnebar i sitt livingroom. Där spelar hon Music to FEEL fucking freaking fabulous by och serverar skumpa hela natten lång. Vi ser bubblorna stiga i glaset och känner bubblorna stiga inombords. För vi vet ju alla att champagne har en inbyggd bieffekt av att man känner sig extra fabulös, en känsla en stor stark aldrig kan ge.
You’re with me right?
Men precis som Mary Pickford så har Mrs M såklart även några minigolfbanor i vardagsrummet om man nu vill passa på att förbättra sin swing (på eller av banan).

Pris: Gratis inträde just for you honey…

Varje fredag från och med 17 januari.

Champagne provning

Med Maja Forsberg
från Svensk Champagneimport

Fredag 04/10

Fotograf: Katarina Star Hansson

Den kvinnliga stumfilmsproducenten och filmstjärnan Mary Pickford har bett Mrs M att vattna blommorna på hennes kontor när hon är i Hollywood och sparkar in dörrar i filmens värld. Mary Pickford var en av de första och största kvinnliga producenterna i Hollywood, en firad filmstjärna, en riktig bad bitch i business, förälskad i minigolf och Astrid Lindgrens inspiration till Pippi Långstrump.
Then another redhead came along, Mrs M…
Ja ni fattar ju, a match made in heaven som passar som champagnen i strupen!

Mrs M är inte direkt vad man skulle beskriva som måttfullhetens kvinna så förutom att vattna blommorna så ställer hon såklart till med en all-nighter på Swing. Förutom att du är inbjuden till hennes champagneprovnings-AW varje fredag så får även chansen till a seat at her dinner table och den unika möjligheten att dinera med denna Pippi-kopia. För att sedan få avsluta kvällen med klackarna i taket i hennes livingroom där hon låtit bygga sin alldeles egna champagnebar.

Välkommen på fredagsmys Mrs M style tillsammans med hennes Butler på Swing by Golfbaren fredagar hösten 2019.
Mr Gatsby – step aside, there’s a new woman in town. She likes her champagne old and her men young…

Hur Swing hanterar Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer och riktlinjer och har förstärkt våra interna hygienrutiner för personalen och vi jobbar inte om vi uppvisar minsta sjukdomssymptom. Vi förväntar oss samma agerande av våra gäster och ber om förståelse och respekt för detta.

Minigolf är en social aktivitet som samtidigt möjliggör att hålla visst avstånd. Alla gäster får låna en egen klubba och boll, vi desinficerar sedan klubbor och bollar mellan varje spelare, har glesare placering av bord och tillåter 1 sällskap per bana för att förhindra större folksamlingar och underlätta att hålla lagom avstånd. Förtäring av mat och dryck skall i första hand ske sittandes vid bord. Handsprit finns runt om i lokalen och vid varje bord i matsalen.

Vi har markeringar och påminnelser om avstånd runt om i lokalen som vi ber alla våra gäster att ta hänsyn till samtidigt som vår personal aktivt agerar i frågan vid behov. Det finns även möjlighet att både beställa/betala din dryck och mat från vår barmeny med er telefon på plats, detta för att minska den mänskliga fysiska kontakten.

Vill ni äta i vår matsal så är det antingen à la carte från vår meny eller vår trerätters sharing-middag som vi erbjuder sällskap på över 10 personer. Då serveras en mix av säsongens kött, fisk, sallader och tillbehör på större fat som man tillsammans med sina närmsta bordsgrannar plockar ifrån med sina egna bestick. Denna middagen kostar 450 kr per person.

Vill ni äta från barmenyn så bokar vi inga bord, här är det drop in. Ni beställer dryck och mat bekvämt från ert bord via er mobiltelefon och sen är det bara att vänta på att bli serverade. Det går annars bra att beställa från baren.