Chambre Séparée

I våra helt enskilda utrymmen kan ni hålla privata fester utan intrång från andra. Perfekt då ni är ett gäng som vill umgås enskilt.

Mary Pickford's choice

10-22 personer

Swinga som filmstjärnan Mary Pickford – Hollywoods största älskling under 1920- och 30-talet. Smyg in och avnjut ett glas välkomstbubbel i hennes privata kontor, slå er ner i vår fina matsal och spisa en sharingmiddag och dominera på minigolfbanan med egen spelvärd.

Vill ni sätta extra guldkant på er kväll? Lägg till 100:- & boka vår premiummeny. Hör av dig till: boka@swingbygolfbaren.se för att veta mer.

  • Minigolf med instruktör & tävlingsarrangemang
  • 3-rätters Sharingmiddag i vår matsal
  • 1 glas Ayala Champagne i Marys office

Pris 895 kr/per person

(793 kr exkl. moms)

Gör en förfrågan

The living room

24-48 personer

Smyg ner i ägarens lyxigt inredda vardagsrum där en dold oas väntar bara för er. Vad sägs om specialutformade banor med ett unikt spelupplägg och egen privat spelvärd? Dessutom serveras ni utvalda rätter att dela på som gör måltiden till en extra social upplevelse.

  • Minigolf med instruktör & tävlingsarrangemang
  • 6 privata banor och specialtävling
  • Mingelmat; Nats stenugnsbakade pizza samt charktallrik
  • 1 glas välkomstbubbel & nötter

Pris 595 kr/per person

(540 kr exkl. moms)

Gör en förfrågan
Avbryt bokning

Boka

Sugen på en runda minigolf eller middag, eller kanske både och? Det är här du bokar vad du vill göra och när. Minigolf kostar 150 kr och då ingår garderob.

Bordsbokning är endast möjlig i vår à la carte matsal. Önskar ni istället något från barmenyn? Sväng förbi och häng i vår Back alley bar, här behöver du inte boka.

Bokningar kan göras senast en timme innan önskad tid.

Avbryt bokning

Boka The Minigolf Experience

Vad roligt att du och ditt gäng vill ära oss med ett besök! Vi vill att ni ska få en riktig pangkväll, därför kontaktar vi gärna dig och stämmer av alla detaljer. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar

* Fält markerade med en stjärna är obligatoriska