The Minigolf Experience

Lyktorna är tända, konstgräset kammat och cocktailglasen putsade till perfektion. Let's swing it!

Boka nu

Minigolf med guldkant

Swing är minigolf, pizza och cocktails med glimten i ögat. Det är spel och tävling, hemliga barer, mixologi och golfnörderi. Här är gräset grönare, drinkarna mer sofistikerade och stämningen lite mer swinging 30’s. Bryt av från vardagslunken med boll och klubba, 12 hål och en källare fylld av roliga banor utformade med fingertoppskänsla.

Droppa in som du är, boka i förväg eller skräddarsy ett företagsevent. Vi löser det mesta! Golfen kostar 100:- för vuxna, 80:- för ungdom, student och pensionär samt 60:- för barn.

Food & cocktails

Magisk mixologi

En perfekt cocktail ska golva dig. Den ska vara en smakexplosion och en fröjd för ögat. Vi älskar snygga, spännande och välgjorda drinkar med eller utan alkohol. Inspirationen hittar vi överallt – men kanske särskilt i 30-talets New York och den mytomspunna speakeasy-eran under förbudstiden i USA.

Cocktails >

Säg det med en slice

Hole-in-one eller för mycket kraft i putten? Fira vinsten eller gråt ut över förlusten över en bit mat. Vad sägs om vår delikata pizzaslice eller Swings sliders – alltså minihamburgare med stor karaktär? Mat som går utmärkt att äta sittandes, ståendes eller minglandes.

Food >

Dates

Du vet den där pinsamma tystnaden som kan uppstå på första dejten? Säg ajöss till den! Bryt isen med några tafatta puttar, impa med att slå en spik och tindra mot varandra över en mysig middag. Minigolf, kärlek och respekt!

Läs mer

Events

Utmana kompisgänget, svärmor eller din bättre hälft på en runda minigolf i Swings källare. Roliga banor, nervkittlande tävling och stämningsfull miljö. Upplagt för mycket skratt och kanske en och annan glädjetår. Låt slaget börja!

Läs mer

Friends

Battla mot chefen, aktivera affärslunchen eller lär känna kollegornas vinnarskallar på kick-offen. Minigolfen väntar på er! Tillsammans med mat, dryck, instruktörer och en sprakande stämning ger vi er The Minigolf Experience.

Läs mer

Afterwork golf

The minigolf experience

Boka nu

Besök oss

Surbrunnsgatan 46

T-bana Odenplan

Kontakt

08 - 618 61 05

info@golfbarenswing.se
Avbryt bokning

Boka

Sugen på en runda minigolf eller middag, eller kanske både och? Det är här du bokar vad du vill göra och när. Minigolf kostar 150 kr och då ingår garderob.

Bordsbokning är endast möjlig i vår à la carte matsal. Önskar ni istället något från barmenyn? Sväng förbi och häng i vår Back alley bar, här behöver du inte boka.

Bokningar kan göras senast en timme innan önskad tid.

Avbryt bokning

Boka The Minigolf Experience

Vad roligt att du och ditt gäng vill ära oss med ett besök! Vi vill att ni ska få en riktig pangkväll, därför kontaktar vi gärna dig och stämmer av alla detaljer. Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så hör vi av oss inom 24 timmar

* Fält markerade med en stjärna är obligatoriska